31/05/2016

L’Oncolliga reuneix més de 700 persones al sopar benèfic

La trobada ha tingut lloc a Fira de Girona amb l’assistència de personalitats de la política, de l’àmbit sanitari i del món cultural, empresarial i social gironí

El cantant Pep Sala ha interpretat ‘Boig per tu’ i ha anunciat que el proper 18 de desembre protagonitzarà el concert benèfic de cloenda dels actes del 20è aniversari 

Més de 700 persones han assistit aquest vespre al sopar benèfic de la Fundació Oncolliga Girona, que aquest any arriba a la 15a edició i que ha estat el segon dels quatre grans actes previstos per celebrar el 20è aniversari de l’entitat. El sopar, que s’ha celebrat al Palau de Fires de Girona, ha aplegat  personalitats de la política, de l’àmbit sanitari, del món cultural, empresarial i social, així com també representants de moltes de les delegacions i voluntaris que donen continuïtat a l’entitat.

Aquest any els assistents al sopar han fet un donatiu mínim de 35 euros. La celebració del sopar suposa cada any uns ingressos d’entre 13.000 i 15.000 euros, el que representa un 2% del pressupost anual de l’entitat, que l’any 2015 va ser de 601.000 euros.

El periodista Josep Puigbó ha estat l’encarregat de conduir l’acte, que ha estat amenitzat amb música de jazz interpretada per Aleida Sound i amb projeccions de videomapping preparades per Depalol Multimèdia i BTM expressament per a l’ocasió. Durant el sopar també s’ha projectat un vídeo en el qual es recull el testimoni de diversos usuaris dels serveis que l’entitat ofereix als malalts de càncer i les seves famílies i s’han sortejat dos quadres cedits per la galeria El Claustre de Girona.

La vetllada ha comptat amb dos moments especialment emotius. Un d’ells ha estat protagonitzat per la vintena de treballadors de l’entitat, que han il·luminat un arbre decoratiu instal·lat dalt de l’escenari amb 20 fanalets que representaven els 20 anys de vida de l’Oncolliga després de llegir cadascun una frase en la qual han intentat condensar el que representa per a ells l’entitat.

Concert de Pep Sala al desembre

L’altre moment emotiu l’ha protagonitzat el cantant Pep Sala quan ha pujat a l’escenari per interpretar la cançó ‘Boig per tu’ acompanyat pels treballadors de l’entitat, després que la presidenta, Lluïsa Ferrer, i representants de les diferents institucions presents al sopar hagin bufat les espelmes del pastís d’aniversari. Tot seguit s’ha anunciat als assistents que Pep Sala tornarà a col·laborar amb l’Oncolliga el proper 18 de desembre, oferint un concert benèfic en què estarà acompanyat de diversos artistes convidats. Aquest concert, que tindrà lloc a l’Auditori de Girona, posarà punt i final a les celebracions del 20è aniversari de l’entitat, que van començar el passat 21 de febrer amb un multitudinari acte inaugural de reconeixement a la tasca dels voluntaris i voluntàries que fan possible que la Fundació Oncolliga Girona pugui tirar endavant tots els seus projectes.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com