05/07/2017

Un viatge a la prehistòria al Palau de Fires

El món de fa 65 milions d’anys recreat en una mostra juràssica amb més de 80 dinosaures animats.

L’exposició més gran de dinosaures i homes de neanderthal d’Europa arriba al Palau de Fires de Girona el 23 i 24 de setembre en una nova activitat que se suma al calendari d’esdeveniments d’enguany. Dino Expo XXL és una exposició itinerant que ha recorregut amb èxit les principals capitals d’Europa i que aterra a Girona per oferir l’oportunitat als visitants d’endinsar-se en el món juràssic.

Aquest projecte impulsat per Charlie Lods, paleontòleg del Museu de Prehistòria de París,  permet a l’espectador conèixer amb detall l’època en què els dinosaures poblaven la Terra mitjançant rèpliques espectaculars a escala real. Hi ha figures que superen els 12 metres d’alçada i compten amb mecanismes de so i moviment per dotar del màxim realisme a cada animal.

Segons els organitzadors Events Producciones i Staff 69 Producciones, es tracta de “l’exposició de dinosaures animatrònics més important d’Europa”. L’exhibició està plantejada com un recorregut on a més de veure dinosaures en moviment, els visitants aprenen sobre cadascuna de les espècies gràcies a la informació disposada en panells convertint la ruta en una vivència educativa. “Descobrirem costums, mides, alimentació, dades científiques i sabrem perquè van desaparèixer aquests gegants de la Terra de fa milions d’anys”, afirmen els organitzadors.

L’exposició es divideix en dos episodis estructurats de manera que l’espectador té una visió progressiva de l’Era dels Dinosaures i de l’Era de Gel en un fascinant viatge a través del temps. Des de tiranosaures rex passant per velociraptors, diplodocus, triceratops o mamuts, tot a escala real.

 L’horari de l’exposició serà de 11 a 22h ininterrompudament i el preu serà de 9 euros pels adults i 7 euros pels nens de 2 a 12 anys.

Més informació a http://www.dinosaurios-expo.es/

Contacte:
José Maria Canal  Tel.: 691 544 904
E-mail: jm.expodinosaurios@gmail.com

 

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com