04/10/2016

Triplet de fires a Girona

Oci creatiu, gastronomia, i còmic, una triple oferta, un mateix espai, i una entrada única, apte per tots els públics.

* Per primer cop s’aposta per la celebració de tres fires simultànies en el recinte firal del Palau de Fires de Girona.

* Una entrada conjunta permetrà visitar les tres fires per tant sols 6€.

* Neix el GIROCÒMIC, el I Saló del còmic de Girona.

* Per tothom que vingui de fora de la ciutat de Girona amb tren, es podrá beneficiar d’un 35% de descompte en el preu del bitllet.

INCATIS, empresa gironina especialitzada en l’organització de fires i esdeveniments, presenta per primera vegada tres fires simultàniament, que s’emplaçaran en el recinte firal del Palau de Fires de Girona.
Les 3 fires que tindran lloc en el mateix moment, dins el recinte firal del Palau de Fires i a les carpes annexes ubicades a la Devesa de Girona, seran el ja reconegut FIRATAST, la fira de degustació per excel·lència de Catalunya, el Saló INTERQUILT, un saló dedicat a l’oci creatiu que constitueix un espai únic pels amants de les labors i les manualitats, i enguany s’estrena el GIROCÒMIC, una fira dedicada exclusivament al món del còmic.

Per tal de facilitar l’accés del visitant als tres espais firals, s’ha creat per primera vegada, una entrada única que dona dret a accedir a les tres fires per un preu de 6€.

Nota de premsa

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com