23/11/2016

Tot Nuvis s’inaugura amb la projecció d’un fashion film i una desfilada singular

El saló obrirà les portes al públic el divendres 25 de novembre a les 16h amb entrada lliure per a tots els visitants.

Tot Nuvis arriba a la 24a edició amb una inauguració marcada per 2 grans novetats: l’estrena d’un curtmetratge rodat especialment pel saló i la desfilada “Torna’t a posar el vestit de núvia”. El saló obrirà les portes el divendres 25 de novembre a les 16h amb entrada lliure per a tothom, i a les 20h tindrà lloc la inauguració a l’interior del Palau de Fires de Girona.

A l’acte inaugural hi assistiran l’alcaldessa de Girona i presidenta del Patronat de la Fundació Fira de Girona, Marta Madrenas; el President de la Cambra de Comerç de Girona i del Comitè Executiu de la Fira de Girona, Domènec Espadalé; i la Regidora de Promoció Econòmica i Vicepresidenta del Comitè Executiu de la Fira de Girona, Glòria Plana.

Després del tall de cinta i de la visita als estands comercials, tindrà lloc la presentació del fashion film pensat per ser projectat durant les desfilades d’aquesta edició. Seguint amb l’aposta clara de la Fira de Girona per tenir una presència més amplia en el món digital, la directora de la Fira, Coralí Cunyat, afirma que “des de la Fira estem fent un esforç important per créixer en presència i impacte en el sector digital amb la creació de diversos productes audiovisuals, com un espot promocional i un fashion film, amb l’objectiu d’ensenyar els productes d’alguns dels expositors del saló”. Afegeix també que “conscients de la transformació que està vivint el sector firal en general, així com el sector nupcial i de celebracions en particular, volem exprimir al màxim els avantatges de la comunicació digital i de les xarxes socials com a eines de transmissió de les activitats de la Fira per fomentar la participació dels usuaris i engrescar-los a venir als nostres esdeveniments”.

El fashion film, rodat al Castell de Sant Gregori, ha estat realitzat per estudiants de l’escola Cifog amb l’assessorament artístic de l’agència Model on Top. L’objectiu és el de donar oportunitats als joves talents en procés de formació. A més, des de l’escola vindran un grup d’alumnes a fer pràctiques de realització durant les desfilades que permetrà veure-les en directe via streaming.

Per finalitzar la inauguració, tindrà lloc la desfilada “Torna’t a posar el vestit de núvia”, on diverses visitants que ja s’hagin casat desfilaran per la passarel·la vivint una oportunitat única de sentir-se models per un dia i de tornar a posar-se el vestit amb el què es van casar. Aquesta acció inaugural s’organitza amb l’objectiu d’implicar als visitants del saló d’una manera activa i d’oferir una proposta divertida i diferent per obrir Tot Nuvis.

Per últim, la Fira ha volgut connectar amb les noves tendències digitals en celebracions oferint xerrades i una taula rodona sobre casaments 2.0 el proper dissabte 26 a les 12h. Els ponents seran en Francesc Grau, emprenedor gironí creador de l’aplicació Zonetacts, que funciona com un xat geolocalitzat; la periodista Mariola Dinarès, que parlarà sobre l’ús de les xarxes socials en un casament i l’Esteve Casas, creador de la plataforma Casament.cat, que ofereix la possibilitat de crear una pàgina web per a una boda. 

Foto: Imatge de making off de la gravació del fashion film al Castell de Sant Gregori.

 

 

 

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com