13/12/2019

Torna l’esperada pista de gel al Palau de Fires

Del 21 de desembre al 7 de gener
L’activitat comptarà amb dues pistes i el tobogan per baixar-hi amb trineu i prop de 800 joves amb risc d’exclusió social hi seran convidats

La Pista de Gel de la Fira de Girona serà per 14è any seguit una de les activitats destacades de les festes de Nadal de la ciutat. Es calcula que prop de 17.000 assistents podrien patinar al Palau de Fires entre el dissabte 21 de desembre i el dimarts 7 de gener. Com cada any i seguint amb la política de Responsabilitat Social Corporativa de Fira de Girona, vindran a patinar convidats prop de 800 nens i joves d’entre 6 i 16 anys provinents d’una trentena de centres d’acollida amb risc d’exclusió social de Girona i rodalies. Els darrers dos anys hi havien participat entre 400 (2017) i 550 (2018) joves.

La Pista de Gel de Girona és una de les pistes cobertes més grans de Catalunya amb 800 m2 i el muntatge també comptarà amb un tobogan de 2,5 metres d’alçada, 27 metres de llargada i 3 carrils per baixar-hi amb trineu. Enguany també s’instal·laran quatre pantalles que retransmetran en directe les imatges dels patinadors.

Coralí Cunyat, directora de Fira de Girona, explica que «la Pista de Gel és una de les activitats estrelles del Nadal a la ciutat de Girona i a la demarcació, és un esdeveniment molt esperat i ja tenim algunes reserves des de fa dies». Cunyat també destaca el fet de convidar joves amb risc d’exclusió social: «D’aquesta manera intentem fer la nostra aportació social; hem incrementat la xifra dels darrers dos anys, posem facilitats als centre d’acollida que vulguin participar-hi».

Targeta regal i descomptes
Novament, en aquesta edició s’ha dissenyat una targeta regal per poder regalar entrades personalitzades per patinar a amics i familiars, que es pot sol·licitar enviant un correu a info@firagirona.com. A més, a través del portal Queda’t Girona es poden adquirir entrades anticipades amb l’opció de tenir el tobogan de gel de franc. Amb la compra de cada entrada, es regalen quatre baixades en trineu pel tobogan.
A més, tots aquells membres que tinguin el carnet de la comunitat universitària de la UdG tenen l’entrada a preu reduït (6 euros l’hora). El propietari del carnet juntament amb 3 acompanyants, els quals no tenen perquè ser membres de la UdG, es podran aprofitar d’aquest avantatge.

Preus i horaris
El preu per patinar és de 9 euros l’hora i inclou el lloguer dels patins, mentre que quatre baixades en trineu pel tobogan tenen un cost de 3,5 euros. També existeix la possibilitat de comprar un abonament de 10 hores per 70 euros, ideal per a famílies o per celebrar festes d’aniversari. L’ús de guants és imprescindible per accedir a la pista i qui no en tingui els podran adquirir al Palau de Fires per 1 euro.

A l’interior del Palau Firal hi haurà dues pistes: una per a principiants i una altra per a patinadors habituals. L’espai per a novells està destinat a totes les persones que no saben patinar perquè puguin practicar i adquirir coneixements. Per als més petits, hi haurà elements de suport com pingüins de fusta perquè puguin patinar amb més facilitat.

La Pista de Gel i el tobogan estaran en funcionament des del 21 de desembre fins al 7 de gener de 10 a 21 hores, excepte el 24 i 31 de desembre (de 10 a 19 h), el 25 de desembre (tancat), l’1 i el 6 de gener (de 16 a 21 h) i el 5 de gener (de 10 a 15 h).

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com