02/02/2018

S’inaugura la nova fira District 21

De l’1 al 4 de febrer el nou market d’hivern de Girona oferirà descomptes, concerts i espectacles infantils al Palau Firal.

District 21 és la nova aposta de la Fira de Girona per oferir la shopping experience més completa amb un format de mercat renovat, zones de descomptes, oportunitats en moda esportiva, concerts i espectacles en directe.

En la inauguració d’aquesta tarda, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha comentat que la fira “ha fet un canvi radical”, destacant que amb District 21 s’ha dut a terme “una aposta per la innovació que demostra que val la pena mirar una mica més enllà i que les coses que semblen molt fetes també es poden millorar”. La directora de la Fira de Girona, Coralí Cunyat, ha assenyalat que “s’ha fet un esforç important per part de la Fira de Girona per fer un mercat del segle XXI”. També ha volgut fer èmfasi en la nova zona Pop-Up Sport, “un espai compartit per una quinzena d’empreses per vendre material i roba esportiva”, i també en “la incorporació d’un escenari on es faran espectacles de nivell, com els concerts de Paula Valls i Mazoni”.

Tal com comenta la directora, una de les característiques més destacades de la fira és la zona Pop-Up Sport, una secció específica encarada al món de l’esport i gestionada directament per la Fira de Girona on es promocionen marques de qualitat de botigues com Base, Wala, Intersport o el Centre Biker Girona. En aquesta zona, els compradors podran trobar material d‘esquí, muntanya, senderisme, ciclisme, running i fitness amb grans descomptes en una àmplia selecció de material tècnic i de moda esportiva de les comarques gironines.

L’altre aspecte a destacar és la programació de 3 dies d’activitats en un escenari que s’ha instal·lat al centre del recinte. Entre els concerts, destaquen els artistes Paula Valls i Mazoni, grups de versions com The Blackiss, Buena Onda i Laduda Ofender i el ritme vibrant de The Explosive Swing Trio + Saphi Wells. A més, Cia la Corcoles oferirà un espectacle d’acrobàcies sobre corda dins del Palau.

Per últim, els matins de dissabte i diumenge hi haurà espectacles infantils amb Els Trambòtics i Cia La Broma amb maquillatge per nens.

District 21 es celebra de l’1 al 4 de febrer al Palau de Fires de Girona com un punt de trobada atractiu per a tots els públics. La fira és d’entrada lliure i tindrà lloc amb el següent horari: Dijous 1 de 10 a 21h, divendres 2 de 10 a 23h, dissabte 3 de 10 a 21h i diumenge 4 de 10 a 20h.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com