08/02/2017

Seül, Parma, Tallinn i Munic exposen els seus models de recollida selectiva basats en el porta a porta i les noves tecnologies, el segon dia de #wasteinprogress

Proliferen les trobades de networking entre ponents i assistents a l’espai Agenda Oberta del Fòrum Internacional de Gestió de Residus que acull fins demà el Palau Firal de Girona.

Seül ha estat la ciutat encarregada de donar el tret de sortida a la segona jornada del Fòrum Internacional de Gestió de Residus Municipals, #wasteinprogress, que té lloc al Palau de Fires de Girona fins demà, dimecres 8 de febrer. Al llarg de la jornada, i en l’apartat Ciutats in Progress, s’han exposat les bones experiències en recollida de residus que funcionen a Parma, Tallin i Munic. Avui s’han pogut veure sistemes de recollida porta a porta convivint amb contenidors a la via pública i com les noves tecnologies poden contribuir a l’hora de reciclar.

La segona jornada del Fòrum ha reunit més assistents que el dia anterior, al voltant de 450 provinents d’arreu de l’Estat espanyol. També s’ha incrementat la demanda d‘entrevistes entre ponents i assistents a l’espai anomenat Agenda Oberta, destinat a acollir reunions de 30 minuts per fomentar el networking.

Llegir més aquí

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com