03/07/2018

Presentació de la 8ª edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona

Amb la creació de l’única fira sectorial del Circ al Palau de Fires i l’ampliació d’un dia més d’actuacions, el Festival albira convertir-se en el major esdeveniment circense d’Europa

Després de l’èxit sense precedents de la seva darrera edició amb més de 30.000 espectadors i aforaments del 100% en els seus 5 dies de celebració, Elefant d’Or es planteja pel 2019 un doble repte: d’una banda créixer en aforament afegint un dia més amb dues representacions extra i, d’altra banda, creant, en paral·lel, al Palau de Fires, la única fira sectorial d’empreses del sector circense que se celebra al món: Circus World Market.

Més dies, funcions i localitats

Per segona vegada des de la seva creació l’any 2012, el Festival del Circ creix un dia arribant, doncs, als sis dies d’actuacions. La propera edició d’Elefant d’Or se celebrarà del dijous 14 al dimarts 19 de febrer 2019, el que suposa:

– El dilluns ja no serà, com era habitual fins ara, el dia de l’Espectacle Or, la gala final del Festival amb entrega dels elefants dalinians, sinó que aquesta se celebrarà el dimarts 19.

– El dilluns 18 serà el Dia de l’Espectador del Festival amb totes les categories de butaca al preu únic de 18€ (excepte llotja vip central, llotja frontal i butaca bronze). Serà la primera vegada que el Festival proposa aquesta jornada i l’única ocasió en que es podran veure el mateix dia les dues semifinals d’Elefant d’Or: els espectacles Vermell i Blau.

L’afegit d’aquest nou dia obeeix a tres factors:

– Donar cabuda als centenars d’espectadors que l’any passat es varen quedar sense entrada.

– Atraure més públic universitari, en especial els estudiants que passen el cap de setmana fora de la ciutat

– Facilitar la visita al Festival d’aquells professionals del món del circ que treballen el cap de setmana.

En resum, es passa de les 14 representacions de 2018 (4 per a públic escolar més 10 a públic general) a 16 (4+12) i s’amplia en 4.280 butaques més, resultant-ne un aforament total disponible de 34.240 butaques: el major volum d’entrades mai proposat fins ara en els 7 anys de Festival.

 

 

​Fes clic aquí per saber què serà el nou Circus World Market al Palau de Fires​

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com