25/05/2016

Pep Sala Clourà el sopar benèfic d’Oncolliga Girona cantant “Boig per tu”

La vetllada, que tindrà lloc el proper 27 de maig, s’inclou aquest any dins dels actes programats amb motiu dels 20 anys del naixement de l’entitat Girona, 23 de maig de 2015.

El cantautor català Pep Sala protagonitzarà un dels moments més emotius del 15è Sopar Benèfic Anual de la Fundació Oncolliga Girona que se celebrarà el proper divendres, 27 de maig (20.00 h.), al Palau Firal de Girona. L’excomponent de Sau pujarà a l’escenari per interpretar Boig per tu, la cançó més popular del grup i un dels temes més coneguts de la música en català. L’actuació posarà punt i final a un esdeveniment que ja està plenament consolidat en el calendari social de la ciutat de Girona i que en aquesta edició s’espera que reuneixi entre 700 i 800 persones. Entre els assistents hi haurà personalitats de la política, de l’àmbit sanitari, del món cultural, empresarial i social, i també representants de moltes de les delegacions i voluntaris que donen continuïtat a l’entitat i que fan possible que cada any es puguin celebrar actes com aquest.

El sopar no solament contribueix de manera important a la recaptació de fons per continuar tirant endavant projectes de l’entitat, sinó que es converteix també en punt de trobada de totes aquelles persones que dia a dia ajuden a l’entitat. Aquest any la Fundació comptarà amb la col·laboració del periodista i presentador Josep Puigbó, que conduirà l’acte; el grup Aleida Sound, que amenitzarà el sopar interpretant estàndards de jazz, i les empreses Depalol Multimèdia i BTM, que projectaran un videomapping dissenyat expressament per a l’ocasió. També es rifarà entre els assistents dos quadres cedits per la galeria d’art El Claustre de Girona. El donatiu per assistir al sopar és de 35 euros i les inscripcions estaran obertes fins al proper dimecres 25 de maig, trucant al telèfon 972 22 49 63.

20è aniversari

La vetllada  serà també una ocasió per celebrar amb col·laboradors i amics el 20è aniversari de l’entitat. La Fundació Oncolliga Girona es va constituir formalment l’any 2004, però els seus orígens estan estretament vinculats a la Lliga catalana d’ajuda al malalt de càncer, una associació sense ànim de lucre creada l’any 1996 amb la voluntat d’ajudar els malalts de càncer. De fet, va ser la pròpia associació la que va impulsar la creació de la Fundació per tal de treure el màxim rendiment econòmic a l’esforç humà dels voluntaris i a la generositat dels socis i les donacions.

Per celebrar aquests primers 20 anys de vida s’han programat diversos actes socials que s’aniran celebrant al llarg de l’any. El passat 21 de febrer ja es va celebrar a l’Auditori de Girona un acte de reconeixement als voluntaris de l’entitat, i a final d’any hi ha previst un multitudinari concert de rock en el mateix escenari.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com