24/10/2017

Obertes les inscripcions als concursos de la Fira Internacional de Col·leccionisme Playmobil de Girona

La segona edició de la Fira Internacional de Col·leccionisme Playmobil de Girona, organitzada per l’empresa Smartplay SL, que tindrà lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de novembre al Palau de Fires, conservarà el Concurs Infantil Abacus de Diorames Playmobil, per a infants i adolescents de 5 a 16 anys, i incorporarà la primera edició del Concurs Instaclick Girona, una convocatòria adreçada als aficionats de les fotografies fetes amb smpartphone d’imatges realitzades durant la celebració de la Mostra.

Les bases dels 2 concursos ja es poden consultar al lloc web del Saló: www.esplay.cat.

D’altra banda, 20 figures Playmobil gegants ja decoren diferents comerços de la ciutat en la Ruta dels Aparadors Playmobil de Girona, que per segona vegada organitza l’associació Girona Centre Eix Comercial, configurant un itinerari urbà que es podrà visitar fins el dia 7 de novembre.

Es preveu que la segona edició de la Fira Internacional de Col·leccionisme Playmobil de Girona faci un salt quantitatiu molt important, de manera que es pugui situar com un dels 3 salons més grans d’Europa dedicats a la mítica joguina alemanya.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com