15/06/2016

Obert el període d’inscripcions per a la 55a Fira de Mostres

L’edició de l’any passat va obtenir la participació de 383 expositors, xifra que es pretén superar aquest 2016.

Un dels esdeveniments més consolidats i amb més recorregut en la història de la ciutat de Girona es troba immers en els preparatius de la que serà la seva 55a edició.

La Fira de Mostres obre les inscripcions per a tots aquells negocis i empreses de les comarques gironines que estiguin buscant un espai per presentar, promocionar i oferir els seus productes i serveis mentre intercanvien coneixement i experiències. En la passada edició, fins a 90.000 visitants van circular per la fira coincidint amb les festes de Sant Narcís de Girona.

Fira de Girona, entitat organitzadora de l’exposició, obre el període d’inscripcions per reservar un estand en la mostra que es celebrarà del 28 d’octubre a l’1 de novembre de 2016. Un total de 383 expositors van assistir a l’edició del 2015, però aquest any es volen ampliar els espais i aconseguir augmentar el nombre d’estands, així com la variació de productes i serveis. D’acord amb l’enquesta realitzada entre tots els expositors del 2015, el 82% es van declarar satisfets i disposats a repetir de cara al 2016.

Per a formalitzar el registre i reservar un espai com a expositor, només cal contactar amb la Fira de Girona trucant al 972 41 91 00 o per correu electrònic a info@firagirona.com i demanar la normativa i la sol·licitud de participació. El termini d’inscripció per poder mantenir la condició d’antic expositor és fins al 20 de juny de 2016.

El cartell de l’edició d’enguany s’ha creat pensant en un joc de colors vius i formes geomètriques que representin a cadascun dels sectors en que es divideix la Fira de Mostres: Alimentació, Motor, Turisme, Indústria & Tecnologia, Decoració & Construcció i Serveis & Emprenedoria.

La fira s’erigeix com una vasta exhibició multidisciplinària i una prestigiosa plataforma de negoci on, tan marques com compradors i visitants, exprimeixen les darreres novetats del cor empresarial del nostre territori. En definitiva, una oportunitat d’or per trobar, créixer, conèixer i connectar.

Enllaç al dossier de presentació.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com