22/11/2018

Nou èxit del Fòrum Gastronòmic Girona

Més de 25.000 persones han visitat el recinte firal durant les tres jornades.
Gran satisfacció de les empreses participants que han establert nombrosos contactes comercials.

Un any més el Fòrum Gastronòmic Girona ha assolit els objectius. Pep Palau i Jaume von Arend, directors del Fòrum, han mostrat la seva satisfacció tant per l’afluència de públic com pel transcurs de les tres jornades. Pel que fa a l’assistència, malgrat la pluja de diumenge, pel Fòrum hi han passat més de 25.000 visitants igualant la xifra de la passada edició. De les tres jornades, dilluns, va ser el dia que va registrar més visitants, batent el rècord en un sol dia, de totes les edicions del Fòrum a Girona. Al llarg dels tres dies de l’esdeveniment s’ha omplert tant el recinte firal i com els diversos espais d’activitats.

Von Arend ha destacat que s’han complert les expectatives amb una aposta ferma per la millora qualitativa de l’esdeveniment. Així mateix, ha remarcat que els expositors, tant els que hi han participat per primer cop com els que repeteixen en cada edició, també han aconseguit la seva fita a nivell de negoci considerant l’esdeveniment com un esplèndid aparador que els permet establir nombrosos contactes comercials així com captar possibles nou clients. Un total de 250 empreses han omplert l’espai expositiu que també ha comptat amb diverses activitats als estands.

Per la seva banda, Pep Palau ha subratllat la bona afluència de públic a totes les activitats i ha remarcat, especialment, la qualitat i contingut de les mateixes amb sessions inèdites i d’alt nivell protagonitzades pels millors professionals del sector. A part del programa oficial d’activitats, el Fòrum també té una funció de contenidor que permet aglutinar tot tipus d’iniciatives. Per exemple, també ha acollit una de les primeres trobades del nou moviment “Mujeres en Gastronomía”, els Premis Incit’up, el III Congrés Català de Cuina, la conferència “Economia circular, turisme i territori” o la presentació del grup de Cuiners i Cuineres pel Futur de la Cuina Catalana, entre d’altres. El Fòrum ha demostrat un cop més que és un creador de tendències.

Tota la nota aquí.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com