16/11/2016

Més de cent expositors a la 24a edició de Tot Nuvis

Del 25 al 27 de novembre 122 expositors del sector nupcial i de festa lluiran les seves propostes durant 3 dies al Palau de Fires de Girona.

El saló Tot Nuvis arriba a la 24a edició consolidant les seves dues vessants com a bastió de festes a les comarques gironines: Tot Nuvis per a les parelles que es volen casar i Tot Celebracions per a les persones que han de preparar una celebració de qualsevol classe.

Del 25 al 27 de novembre, el Palau de Fires de Girona acollirà un any més aquesta fira que comptarà amb 122 expositors en 4.000 m2 i que s’organitza amb l’objectiu de proporcionar en un únic espai tots els elements que els organitzadors poden necessitar: des del lloc ideal per a una festa fins als vestits dels nuvis i dels convidats, passant per les empreses que s’encarreguen del càtering, grups musicals, decoració, pastisseria, joieria i un llarg etcètera.

Tot Nuvis obrirà les portes el divendres 25 a les 16h, i el dissabte i diumenge estarà obert de 11h a 20:30h, amb entrada lliure per a tothom.

Tot Nuvis i Tot Celebracions

La Fira de Girona organitza aquest saló que permet identificar, triar i planificar tots i cadascun dels detalls d’un casament, comiat, bateig, aniversari, comunió i qualsevol tipus de festa que es tingui en ment.

Un dels propòsits principals de Tot Nuvis és oferir a les parelles assessorament personalitzat perquè puguin entrar en contacte amb les mil i una opcions relacionades amb el viatge de noces, els vestits de nuvis, les invitacions, la música, la fotografia, la decoració floral, la llenceria, les aliances i els diferents serveis de restauració que ofereixen càterings, restaurants, hotels i pastisseries.

Amb la secció de Tot Celebracions, a més de les novetats i ofertes dels més de 100 expositors que hi participen, els visitants compten amb desfilades amb les últimes tendències en roba de gala a través de la participació de les diferents firmes expositores, així com presentacions de càterings i còctels per seleccionar els plats perfectes per a una festa.

Novetats de la 24a edició

 Enguany s’ha plantejat una inauguració el divendres 25 a les 20h amb una desfilada que permet a les visitants de la fira que ja s’hagin casat, tornar-se a posar el vestit de núvia i ensenyar-lo a la passarel·la del saló. S’ha dut a terme una convocatòria a través de les xarxes socials per aconseguir una trentena de dones que vulguin lluir el vestit amb el que es van casar en una desfilada divertida i amb un plantejament que no s’havia fet mai fins ara: donant el protagonisme a les visitants pujant-les a la passarel·la sense necessitat de ser models.

Per altra banda, les desfilades professionals de moda nupcial, llenceria i de festa seguiran sent el punt fort d’atracció del saló. Hi haurà un total de 3 desfilades de les firmes Sinovias, Blonda, Odette Sposi, Francesca Marlop, Onix Gran Via, Rita Experience, Special Novias i el Gremi de Floristes de Girona, amb perruqueria i maquillatge a càrrec de Fortià Perruquers.

Les desfilades també serviran per dur a terme la projecció d’un fashion film rodat especialment per a l’ocasió amb alumnes de l’escola Cifog i l’agència Model on Top. Aquest curtmetratge, gravat al Castell de Sant Gregori, només es podrà veure durant les desfilades i narra una història que permet ensenyar alguns models dels expositors de la fira.

Les noves tecnologies entren amb força dins del sector nupcial i agafen protagonisme dins de les celebracions. Per aquest motiu, s’ha volgut traslladar el món virtual a dins de la fira organitzant una taula rodona sobre com aprofitar les noves tecnologies a dins d’un casament. Els ponents seran en Francesc Grau, creador de l’aplicació Zonetacts que funciona com un xat geolocalitzat; la periodista Mariola Dinarès, que parlarà sobre l’ús de les xarxes socials en un context de boda o celebració i l’Esteve Cases, creador de Casament.cat, que ofereix la possibilitat de crear una pàgina web per a un casament. Tot plegat, amb l’objectiu de facilitar la generació i compartició del contingut digital que es produeix en els casaments i de crear debat sobre diversos temes.

L’app de la Fira de Girona estarà configurada amb el contingut del saló, on es podrà llegir i descarregar el programa d’activitats i la revista oficial de Tot Nuvis, editada per primer cop especialment per al saló, així com participar en sortejos de premis. Els visitants també podran xatejar entre ells a través de l’app Zonetacts amb un grup específic pel saló on es voldrà generar debat sobre les noves tecnologies en els casaments.

Per últim, tan dissabte com divendres hi haurà demostracions de ball en directe a càrrec de l’Escola Sibiem.

Les dades

L’any passat es van celebrar 2.862 casaments a les comarques gironines, un 1,3% més que el 2014, segons dades de l’Idescat. Aquesta xifra assenyala la demarcació de Girona com l’àmbit territorial amb la taxa de matrimonis més alta del país. En aquest context, el saló Tot Nuvis encaixa perfectament en una zona on la demanda de matrimonis és tan elevada.

Tot Nuvis és l’espai perfecte on detectar possibilitats, alternatives i les últimes tendències per dissenyar el casament que més s’adeqüi a les necessitats i a la manera de ser de cadascú. Una fira essencial en el calendari d’esdeveniments de la ciutat on els assistents gaudeixen amb desfilades nupcials i obtenen informació concreta, detallada i de valor sobre l’organització del seu enllaç.

 

 

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com