09/12/2019

Més de 6.000 persones passen per la primera edició del Handmade Christmas de Girona

* Tots els tallers han hagut de penjar el cartell de “no hi ha entrades”. Les 1.500 places disponibles s’han exhaurit
* Els més de 200 tallers i la setantena d’expositors han permès als visitants sortir amb el seu detall nadalenc.
* La directora del Handmade Christmas, Anna Ventura i el patrocinador principal, Bauhaus, han qualificat la fira “d’èxit” i ja té la mirada posada en l’edició de l’any vinent.

Més de 6.000 persones han visitat durant aquest pont, del 6 al 8 de desembre, la primera edició del Handmade Christmas de Girona que s’ha fet al recinte firal de Fira de Girona.
Els més de 200 tallers que s’han programat han hagut de penjar el cartells de no hi ha entrades, cosa que demostra l’interès que ha despertat el saló entre tots els aficionats al Do it Yourself.

“Cues des de primera hora del matí i un públic procedent de diversos indrets de Catalunya han demostrat que l’esdeveniment té tirada i que feia falta una oferta d’aquestes característiques” ha assegurat la directora del saló i cap de l’empresa organitzadora Evident Events, Anna Ventura.

El Handmade Christmas que compta amb Bauhaus com a patrocinador principal ha permès descobrir als assistents tot un món de creativitat.
El saló, que anava dirigit especialment a les famílies, ha complert amb els objectius: “ha estat molt bonic veure famílies senceres que han vingut al Handmade a passar al dia… pares i mares que s’han apuntat als tallers amb els seus fills i han gaudit creant des d’una garlanda de pasta fins a un àlbum de Nadal”, ha explicat Ventura.

Llegir tota la nota aquí

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com