16/04/2016

L’ExpoJove tanca amb gairebé 2.500 visitants més que els anys anteriors

Un total de 8.432 assistents han passat per la Fira de Girona per buscar orientació al saló d’ensenyament de les comarques gironines.

“Havíem assumit el repte de superar visites i que aquestes fossin més heterogènies. Volíem joves sols i acompanyats dels seus pares, i aquest objectiu l’hem aconseguit”, ha afirmat Coralí Cunyat, directora de la Fira de Girona, en l’última de les entrevistes que han realitzat els estudiants del Cifog en el plató de l’ExpoJove.

Enguany el saló havia fet una aposta per arribar a nou públic amb una programació de xerrades més mediàtica i ampliant de 2 a 4 els dies d’obertura incloent divendres a la tarda i dissabte al matí. El resultat ha estat més que satisfactori havent rebut un total de 2.432 visites més que en els 10 anys anteriors de celebració de la fira.

Després de veure els resultats, la directora ha confirmat que tant divendres com dissabte han rebut “un públic juvenil de més edat que, junt amb els pares, ha vingut a fer consultes de molta més qualitat, és a dir, amb preguntes més concretes per a un presa de decisió més immediata.”

Les xerrades de nou format han tingut una rebuda molt positiva arribant a una mitja de 200 assistents a les ponències de Carles Capdevila, Patry Jordan o Randstad, que han sabut connectar tant amb estudiants com amb els seus pares tractant temes d’educació i humor, motivació per adolescents o les professions amb més sortida del futur.

Pel que fa als expositors, més d’una setantena han anat atenent al públic durant 4 dies en matèries d’ocupació, ensenyament i recursos i amb informació de primera mà per a pares, estudiants, tutors, educadors i professors.

Aquest ha estat el primer any que s’ha entregat una enquesta de satisfacció als expositors perquè poguessin fer una valoració del funcionament del saló i perquè els organitzadors puguin tenir en compte les seves opinions de cara a futures edicions. Un 70% dels expositors han quedat satisfets de les novetats d’aquest any i del canvi d’horari.

“Tanquem aquesta 11a edició molt il·lusionats de la bona acceptació de les novetats i encarem l’any vinent amb la mirada posada en l’ampliació de continguts, però especialment, amb l’objectiu de captar públic de Batxillerat”, aquesta ha estat la valoració de la directora de la fira, que s’ha mostrat satisfeta amb els resultats en la que ha estat la seva primera fira en el càrrec.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com