02/11/2017

La Fira de Mostres de Girona tanca amb “bones sensacions”

La directora assegura que l’esdeveniment no ha notat els efectes de l’actual situació política

La 56a edició de la Fira de Mostres de Girona ha tancat les seves portes aquest dimecres. A falta de tenir les dades oficials, la directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat, assegura que tenen “bones sensacions” sobre el nombre de visitants i la satisfacció dels diferents estands. Cunyat confia que s’arribarà a repetir la xifra de 90.000 visitants de l’any passat. “Les expectatives de participació dels negocis es compleixen”, ha assegurat també la directora de Fira de Girona. Una de les novetats d’aquest any era el rebrot amb força del sector immobiliari després de la crisi. Cunyat també ha explicat que, malgrat el temor sobre els possibles efectes de la situació política, la Fira de Mostres “no ha notat” cap incidència relacionada amb la incertesa actual. La superfície d’exposició ha crescut un 8% en aquesta edició que ve a confirmar “una recuperació” després de la crisi.

La Fira de Mostres consolida aquesta any “la nova etapa” iniciada el 2016. Després dels efectes de la crisi econòmica, aquest esdeveniment lligat a les fires de Sant Narcís de Girona confirma la tendència de millora. Les dades d’expositors –un 87% dels quals repetien- ja ho apuntaven inicialment. La superfície visitable ha pujat un 8% fins als 45.000 metres quadrats.

La directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat, ha fet un primer balanç de l’edició d’enguany parlant de “bones sensacions”. Les enquestes de valoració que els han arribat “són positives” tant d’aquells que venen a vendre com dels que volen reforçar la projecció de la seva marca.

Llegir la noticia sencera aquí

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com