05/11/2018

La 3a edició de la Fira de Col·leccionisme Playmobil de Girona serà la més internacional de la seva història

El 75% dels expositors i el 60% dels diorames que s’exhibiran al Palau de Fires de Girona són de col·leccionistes de països com França, Bèlgica, Alemanya, Holanda i Luxemburg.

Els 31 diorames de grans dimensions i els 20 diorames del Concurs Infantil Abacus configuren una de les mostres de col·leccionisme més grans del món. L’any passat van visitar aquest saló prop de 10.000 persones.

Girona, 5 de novembre de 2018 – Els icònics clicks de Playmobil tornen per tercer any consecutiu a Girona després de les Fira de Mostres per seguir estimulant la imaginació i la creativitat dels nombrosos fans de la joguina alemanya, creada per Hans Beck l’any 1974.

Durant la roda de premsa de presentació de la 3ª edició de la fira, que ha tingut lloc a la botiga Abacus Centre de Girona, Ignasi Puig, director de l’esdeveniment, ha explicat que després de la valoració tan positiva que van fer dels resultats de l’any passat, van agafar el compromís de “recórrer les millors fires d’Europa per portar els millors diorames a Girona”. Ha afegit que per aquesta nova edició, han dut a terme “una aposta molt qualitativa amb 31 diorames de gran format de diferents països d’Europa com França, Bèlgica, Alemanya, Holanda i Luxemburg”.

Així mateix, la directora de la Fira de Girona, Coralí Cunyat, ha recalcat aquesta gran tasca d’internacionalització esmentant que “un 75% dels dioramistes venen de fora, i això vol dir que el producte que es troba en aquesta fira és diferent de les altres”. A més, ha assenyalat que en aquesta edició, la Fira Playmobil “ocupa tots els espais disponibles del Palau Firal, i estem molt contents d’aquest creixement exponencial”.

Llegir tota la nota aquí

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com