22/01/2016

La 24a edició de Firarebaixa s’avança una setmana per coincidir amb Girona10

El saló reunirà més d’un centenar d’expositors al Palau de Fires del 28 al 31 de gener.

La 24a edició de Firarebaixa, l’outlet del teixit comercial gironí, s’avança una setmana per coincidir i sumar-se a la campanya de promoció turística Girona10, un dels esdeveniments amb més èxit de la ciutat que en aquesta ocasió ha ofert 5.400 àpats a restaurants, 1.600 places d’hotel i 3.000 entrades dobles de cinema. El saló, que tradicionalment tenia lloc el primer cap de setmana de febrer, se celebrarà aquest any l’últim de gener i obrirà les seves portes el dijous 28 de gener a les 10 del matí. El Palau de Fires reunirà fins el diumenge 31 més d’un centenar d’expositors de sectors tan variats com la confecció, la llenceria, la sabateria, els complements, els esports i els serveis, entre d’altres.

El saló, concebut per a la integració de botiguers i comerciants amb un establiment fix de venda a la ciutat de Girona, té com a principal objectiu convertir-se en la fira de referència del comerç gironí i així poder actuar com a plataforma dinamitzadora d’aquest sector. A Firarebaixa, les empreses participants poden oferir els seus productes a un gran nombre de clients potencials en un únic espai on els compradors trobaran productes de qualitat amb uns importants descomptes.

Els visitants podran escollir entre productes de diferents sectors com ara moda per a home, dona, juvenil i infantil,sabateria, mobiliari, roba i parament de la llar, llenceria, complements de marroquineria, òptica i joieria, serveis d’assegurances i esports.

La majoria dels expositors que participen a Firarebaixa procedeixen de les comarques gironines (un 41% són del Gironès, un 20% del Baix Empordà, un 14% de la Selva, un 11% del Pla de l’Estany i un 3% de l’Alt Empordà), tot i que també n’hi ha del Maresme (4%), del Vallès Oriental (4%) i del Baix Llobregat (3%).
L’accés al Palau de Fires és gratuït i les portes estaran obertes cada dia de les 10 del matí a les 9 de la nit, excepte diumenge, que ho farà de les 10 del matí a les 8 del vespre.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com