28/11/2015

La 23a edició de Tot Nuvis Girona obre les portes al Palau de Fires amb la participació de 122 expositors

El saló nupcial serà, fins el diumenge 29 de novembre, el punt de referència per a l’organització de casaments, aniversaris, batejos, comunions o sopars d’empresa, entre d’altres celebracions

El saló de referència per als casaments i per a tot tipus de celebracions, Tot Nuvis Girona, ha obert avui les portes de la 23a edició al Palau de Fires, que acabarà diumenge i que és d’accés gratuït per a tothom. Des de les 4 de la tarda els assistents han pogut recórrer els 4.000 metres quadrats de superfície i conèixer les diferents propostes que ofereixen els 122 expositors que hi participen i que representen sectors com restauració i espais per a casaments; foto i vídeo; vestits de nuvis, festa i complements; animació, serveis d’organització; viatges; bellesa; flors; detalls; cotxes; edicions i publicacions; joieria; llenceria, i decoració d’espais. Tot Nuvis es pot visitar també dissabte i diumenge de les 11 del matí a 2/4 de 9 del vespre.

La inauguració oficial del saló ha tingut lloc a les 5 de la tarda, amb la presència de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; del vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona, Joaquim Maria Caula; de la diputada de la Diputació de Girona Maria Àngels Planas, i de la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Girona Glòria Plana, entre d’altres. Els visitants han gaudit d’una degustació de pastissos per part del Gremi de Pastissers de Girona i de l’actuació en directe del saxofonista Pep Poblet.

Tot Nuvis Girona ofereix als nuvis l’oportunitat de rebre assessorament personalitzat i conèixer les diferents propostes per a tot allò relacionat amb el seu casament: viatge de noces, vestits de nuvi i núvia, invitacions, música, fotografia, decoració floral, llenceria fina, aliances i diferents serveis de restauració de càterings, restaurants, hotels i pastisseries, entre molts d’altres.

Sota el lema ‘Tot celebracions’, el saló també és el punt de trobada per a totes les persones que volen organitzar un acte de qualsevol tipus, com ara aniversaris, batejos, comunions o sopars d’empreses. A Tot Nuvis Girona podran trobar la informació concreta, detallada i de valor per dissenyar la seva celebració.
Per a les empreses relacionades amb el món de les celebracions, el saló és un marc ideal per donar-se a conèixer i per ampliar la seva cartera de clients. Fins diumenge organitzaran promocions i sortejaran nits d’allotjament, menús degustació, reportatges fotogràfics i vestits de núvia, per citar-ne alguns, i també oferiran descomptes en serveis d’organització i decoració, barres lliures de begudes i tractaments estètics, entre d’altres. Els visitants, per la seva banda, trobaran informació útil i de valor, i podran gaudir amb els nombrosos tallers i amb les activitats que organitzen els expositors i que estan pensades per oferir un assessorament personalitzat.

Tot Nuvis Girona ofereix als visitants la possibilitat de conèixer, demà, les noves tendències i protocol dels casaments (2/4 de 12 del migdia) i les tendències en altres celebracions (1 del migdia), gràcies a Laura Rusiñol, organitzadora d’esdeveniments. El programa inclou tres desfilades nupcials amb vestits de núvia i roba de nuvi, llenceria, joies i rams (el dissabte i el diumenge a 2/4 de 7 de la tarda i el diumenge a les 12 del migdia), i dues de tot celebracions amb vestits de cerimònia, llenceria, banyadors i altres complements com ara maletes (el dissabte i el diumenge a les 5 de la tarda). En aquestes desfilades es presentaran les últimes tendències en moda nupcial i en moda de festa, amb la participació de diferents firmes expositores al saló. També tindrà lloc una presentació i degustació de còctels d’autor (diumenge a la 1 del migdia), a càrrec de Cocktail Time.
Així mateix, també hi haurà l’actuació en directe de Pep Poblet, el dissabte a 3/4 de 5 de la tarda, i de la soprano Susanna del Saz, de la companyia Òpera Prima, acompanyada de la també soprano Elena Martinell el dissabte a 1/4 de 7 de la tarda, i en solitari el diumenge a 3/4 de 5 i a 1/4 de 7 de la tarda. Els visitants també podran gaudir amb les exposicions permanents de vestits de núvia de paper de l’Associació de Dones del Coro de Sarrià de Ter, d’ornamentació floral central a càrrec de Flors Laguarda, i de rams de núvia del Gremi de Floristes de Girona.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com