08/07/2016

Girona passa a obtenir la primera vicepresidència de la Fefic

En la designació de la nova Junta, la Fira de Girona veu premiat el seu compromís assolint la 1a vicepresidencia.

La Federació de Fires de Catalunya (Fefic) ha celebrat una Assemblea General per nombrar els nous membres de la Junta Directiva, així com un nou President per als propers 4 anys.

El recinte de la Fira de Cornellà va acollir l’assemblea on es va designar a Ramon Ferrando, director de la Fira de Tortosa, com a nou president de la Junta. La Fira de Girona, que es trobava en la 2a vicepresidència, ha canviat a la 1a posición amb la directora Coralí Cunyat. El director de la Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, n’és actualment el vicepresident 2n.

El nou president va destacar que la seva intenció era dur a terme una renovació de la junta mantenint l’experiència d‘alguns membres, però al mateix temps donant l’oportunitat a noves incorporacions.

Durant l’assemblea, es van acabar d’enllestir els detalls del que serà el 23è Congrés de Fires de Catalunya que enguany tindrà lloc a la demarcació de Girona, concretament, a la ciutat d’Olot, els dies 23 i 24 de novembre de 2016. Es tracta de la cita anual del sector firal català que esdevé el punt de trobada principal entre tots els professionals del sector firal, així com tècnics de les administracions públiques que assumeixen gran part de l’organització de les fires del territori. Per aquest motiu, l’objectiu principal d’aquest any és obtenir la màxima participació dels municipis gironins.

La funció primordial de la Fefic és el servei al món firal català i mostrar la pluralitat de les oportunitats firals que Catalunya ofereix a expositors i visitants potencials al llarg de tot l’any i facilitar el contacte amb els seus organitzadors i promotors.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com