18/02/2016

Girocamping creix en superfície i activitats i converteix Girona en el gran aparador del sector

La Fira, organitzada per l’Associació de Càmpings de Girona, se celebra del 3 al 6 de març al Palau de Fires de Girona

El Saló reunirà en la seva 4a edició més d’un centenar d’expositors, amb un notable increment d’empreses franceses

Amb la quarta edició de Girocamping, Girona es convertirà en el gran aparador del món del càmping. Com a novetat, aquest any la Fira creix en superfície i potencia les activitats destinades al públic i també les jornades dedicades als professionals.

Durant la roda de premsa, s’ha destacat la gran importància de la celebració a Girona d’una fira d’aquestes característiques i el gran pes que té el sector dins l’oferta turística. L’alcalde de Girona ha manifestat que “ les comarques de Girona són un referent europeu per la qualitat dels càmpings de la demarcació”. “Aquesta quarta edició és la consolidació d’una fira que vol ser un gran aparador de la potència que té el sector a casa nostra”, ha remarcat el president de l’Associació.

La quarta edició de Girocamping, la Fira del sector del càmping i parcs de vacances única en les seves característiques a l’Estat espanyol, compta, fins al moment, amb 136 expositors ( el termini encara és obert). La presència d’empreses franceses ha augmentat notablement: n’hi ha una desena, el que representa un increment del 50% respecte l’edició anterior.

El Saló amplia en aquesta edició la seva zona d’exposició fins als 1.500 metres. En total disposarà de 5.000 metres quadrats d’exposició al recinte de la Fira i  2.800   metres quadrats més a l’exterior. Hi haurà dues carpes amb autocaravanes, caravanes i accessoris de càmping.

Durant quatre dies el Palau de Fires de Girona es transformarà en un gran càmping amb tota l’oferta d’activitats que es pot trobar en aquestes instal·lacions i que aquest any es potencien.  La recreació, que s’aconseguirà amb espais verds, arbres i altres elements, farà que els visitants puguin viure per unes hores tota l’oferta que es poden trobar en un càmping, envoltats de natura, i amb activitats i diversió per a tota la família.  S’han previst diferents espais tematitzats amb elements que recrearan les quatre estacions de l’any ja que hi ha un bon nombre de càmpings que obren tots els mesos.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com