Aquest dilluns al matí s’ha dut a terme la presentació del Fòrum Gastronòmic Girona 2017 davant més d’un centenar de persones entre ponents, patrocinadors, expositors i prensa.
El Monestir de Sant Pere de Galligants ha acollit l’acte que ha comptat amb les intervencions de Glòria Plana, 3a tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Girona; el vicepresident de la Diputació de Girona, Fermí Santamaria; el cuiner Joan Roca, d’El Celler de Can Roca, i un dels codirectors del Fòrum Gastronòmic, Pep Palau.
La ciutat de Girona es prepara per convertir-se un cop més en referent gastronòmic amb la celebració del Fòrum Gastronòmic del 19 al 21 de novembre. Després de l’èxit de les últimes edicions a Barcelona i Coruña, el Fòrum arriba a Girona amb més espai firal que mai i amb un intens programa d’activitats.
Veure tota la nota aquí.