09/02/2015

FiraRebaixa tanca amb client fidel i amb el 73% d’expositors disposat a tornar l’any vinent

El saló finalitza amb un augment del 14% de les vendes respecte l’any passat.

La 23a edició de Firarebaixa ha tancat aquest diumenge amb un augment del 14% de les vendes respecte l’any passat. Això implica que cada client hagi gastat una mitjana de 97 euros, segons les dades sorgides de l’enquesta realitzada. Per aquest saló, Fira de Girona ha comptat amb un centenar d’expositors i el 73% ja ha confirmat que voldrà tornar a l’edició de 2016. L’any passat, en el moment de tancar les portes, la xifra de venedors disposats a repetir era del 47%. Una de les característiques de Firarebaixa és la fidelització dels seus visitants, que any rere any acudeixen al Palau de Fires per adquirir peces de qualitat i de diversos sectors a uns preus excepcionals. «La resposta dels visitants ha sigut positiva, ja que la concentració de l’oferta en un mateix recinte suposa un valor afegit a l’hora de comprar productes amb descomptes considerables», ha explicat Joaquim Maria Caula, membre del comitè executiu de Fira de Girona.

Firarebaixa ha rebut enguany més de 19.000 visitants. Aquesta xifra és provisional perquè correspon al recompte de persones realitzat fins a les 5 de la tarda d’avui, quan faltaven tres hores per a la finalització del saló. De tots els visitants, el 83% ha comprat algun producte, una xifra que supera en un 15% els visitants de 2014 que van sortir amb almenys una bossa a la mà. Entre el dijous 5 i aquest diumenge 8 de febrer, l’afluència de públic ha sigut constant i el Palau de Fires s’ha convertit en l’aparador més gran de les rebaixes a Girona. En aquest sentit, la meitat dels visitants són de la capital de la província.

Moda per a home, dona, juvenil i infantil, sabateria, llenceria, parament de la llar, material esportiu, complements de marroquineria, òptica i joieria són alguns dels sectors que s’han trobat les persones que en els darrers quatre dies han entrat al Palau de Fires. En la segona planta del recinte s’han exposat també sofàs i vehicles. Fira de Girona ha augmentat l’oferta d’activitats amb l’objectiu de complementar l’estada dels visitants.
«Firarebaixa no és només un saló on anar de rebaixes i la creació d’una zona infantil amb tota mena d’activitats ha estat una decisió encertada», ha afirmat Joaquim Maria Caula.
El servei de ludoteca ha vist intensificada la seva activitat el cap de setmana, quan augmenta la presència de visitants i els nens i nenes no estan a l’escola. Els més petits han pogut utilitzar taules de dibuix i jugar amb pilotes per saltar, inflables i tricicles. També han passat una estona agradable en les sessions programades de pallasso i d’explicacions de contes. Altres novetats d’aquesta edició han sigut el taller creatiu de bijuteria (on els usuaris han après a dissenyar
i crear el seu propi collaret) i el curs d’automaquillatge.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com