28/01/2016

Firarebaixa obre les portes amb ofertes de primeres marques i descomptes de fins al 70%

L’outlet del teixit comercial gironí, que se celebra fins diumenge al Palau de Fires de Girona, ofereix una gran varietat productes de moda per a home, dona, joves i infants.

Firarebaixa ha obert aquest matí les portes de la 24a edició, i ho ha fet amb una bona afluència de visitants al Palau de Fires de Girona. El saló, que se celebra fins diumenge, ha iniciat la jornada amb bones perspectives per als expositors participants, ja que abans de l’obertura oficial ja hi havia desenes de persones a l’exterior del recinte que s’esperaven per accedir a l’interior i veure els importants descomptes dels diferents productes exposats de sectors com la confecció, la llenceria, la sabateria, els complements, els esports i els serveis, entre d’altres.

Considerat l’outlet del teixit comercial gironí, Firarebaixa ofereix a les empreses participants la possibilitat d’arribar a clients potencials en un únic espai on els compradors troben productes de qualitat a preus assequibles. L’objectiu és que el saló es converteixi en la fira de referència del comerç gironí, per així poder actuar com a plataforma dinamitzadora.

Concebut per a la integració de botiguers i comerciants amb un establiment fix de venda a la ciutat de Girona, els visitants troben productes de sectors diferents com ara moda per a home, dona, juvenil i infantil, sabateria, mobiliari, roba i parament de la llar, llenceria, complements de marroquineria, òptica i joieria, serveis d’assegurances i esports.

La majoria dels expositors procedeixen de les comarques gironines (un 41% són del Gironès, un 20% del Baix Empordà, un 14% de la Selva, un 11% del Pla de l’Estany i un 3% de l’Alt Empordà), tot i que també n’hi ha del Maresme (4%), del Vallès Oriental (4%) i del Baix Llobregat (3%).

El saló, que tradicionalment tenia lloc el primer cap de setmana de febrer, ha avançat aquest any les seves dates una setmana i se celebra conjuntament amb Girona10, una campanya de promoció turística que aquest any ha ofert 5.400 àpats a restaurants, 1.600 places d’hotel i 3.000 entrades dobles de cinema.

L’accés al Palau de Fires és gratuït i s’hi pot accedir cada dia de les 10 del matí a les 9 de la nit, excepte diumenge, que ho farà de les 10 del matí a les 8 del vespre.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com