01/02/2016

Firarebaixa Girona tanca les portes amb la mirada posada en la celebració del 25è aniversari

La 24a edició manté l’esperit de recuperació econòmica detectat l’any passat. Un 80% dels visitants ha realitzat alguna compra i la despesa mitjana ha estat de 95 euros.

Firarebaixa ha tancat avui les portes de la 24a edició i ho ha fet amb la constatació de la recuperació econòmica que es va detectar l’any passat, ja que un 80% dels visitants ha realitzat com a mínim una compra, amb una despesa mitjana de 95 euros, a diferència dels 80 euros de l’any 2014. L’organització centra a partir d’avui la mirada en la celebració del 25è aniversari.

L’objectiu per a l’any vinent passa per modernitzar-se, innovar i obrir la fira a nous sectors. Firarebaixa ha rebut un total de 16.000 visitants, un 70% dels quals procedeixen de Girona i comarca.

Entre dijous i diumenge, els assistents al Palau de Fires han pogut beneficiar-se d’importants descomptes, de fins al 70%, dels expositors que han participat a Firarebaixa. Els visitants han trobat productes de sectors diferents com ara moda per a home, dona, juvenil i infantil, sabateria, mobiliari, roba i parament de la llar, llenceria, complements de marroquineria, òptica i joieria, serveis d’assegurances i esports, entre d’altres.

Considerat l’outlet del teixit comercial gironí, el saló ha ofert a les empreses participants la possibilitat d’arribar a clients potencials en un únic espai. Els expositors participants mantenen la tendència positiva dels últims anys i molts d’ells ja han expressat la seva voluntat de tornar l’any vinent. Un 82% dels establiments han participat a Firarebaixa en més d’una ocasió, i la meitat d’aquests fa més de 10 anys que hi són presents.

 

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com