04/12/2019

Fira de Girona acollirà el primer Handmade Christmas amb més de 200 tallers creatius i una setantena d’expositors

Del 6 al 8 de desembre se celebrarà la primera fira de manualitats nadalenca per a nens i adults amb espais creatius de bricolatge, costura, lettering, decoració, cuina i música

La primera edició del festival Handmade Christmas de Girona se celebrarà del divendres 6 al diumenge 8 de desembre a Palau de Fires de Girona. Es tracta d’una fira de manualitats nadalenca i familiar enfocada en despertar la imaginació i la creativitat de nens i adults. Durant tres dies hi haurà més de 200 tallers i una setantena d’expositors. La fira, creada per Evident Events i que compta amb Bauhaus com a patrocinador principal, tindrà espais destinats al bricolatge, la costura, el lettering, la decoració, la cuina i la música. El Handmade, celebrat a Barcelona, on rep 23.000 visitants anuals, tindrà diferents zones, com la Fàbrica dels regals i el Bosc Encantat, i tallers d’estampació japonesa, scrap i de cuina, entre d’altres.

La directora de la fira i cap d’Evident Events, Anna Ventura, explica que «és una fira de manualitats enfocada a un públic familiar, amb activitats per nens i adults amb uns 200 tallers de bricolatge, ganxet, belles arts, gastronomia… Més que una fira, és un festival perquè comptarem amb activitats gratuïtes dins del preu de l’entrada que ens diferencia amb altres fires convencionals». Ventura apunta que, després de set edicions de Handmade a Barcelona, han volgut incloure una primera edició ambientada al Nadal a Girona perquè «teníem ganes de fer una edició nadalenca i de petit format i per nosaltres Girona és un molt bon lloc per portar-hi la fira».

Coralí Cunyat, directora de Fira de Girona, afirma que han apostat per acollir aquest festival per primer cop amb la intenció «que es consolidi al nostre calendari de fires i de salons anuals. Agraïm als promotors per confiar en nosaltres per portar-hi el Handmade». Cunyat afegeix que «és una fira d’èxit a Barcelona i que hagin apostat per Girona és un orgull, és un espai consolidat per a portar-hi esdeveniments».

Llegir tota la nota aquí

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com