22/01/2017

Èxit de participació a la Fira 17000sports

La primera edició d’aquest esdeveniment, nascut amb la voluntat de fomentar l’esport a Girona, ha comptat amb la participació d’unes 6.000 persones.

Els organitzadors volen continuar per aquest camí i ja pensen en una segona edició.

Aquest passat cap de setmana el Palau Firal de Girona ha acollit la Fira 17000Sports, una fira que ha reunit més de 50 estands relacionats amb el món de l’esport a la Província de Girona, entre entitats esportives de la zona i empreses relacionades amb el món de l’esport.

Durant els dos dies la Fira ha vibrat amb les diferents activitats i masterclass de zumba, a càrrec del gimnàs Perfect Fit i Joan Abel Fayet, Kangoo, de la mà de Ruth Vela i l’aixecament de pes, on Freddy Martínez va batut el rècord espanyol carregant més de 390 kg.

Un dels punts forts han estat les ponències que es van dur a terme al llarg de tot el cap de setmana a la sala de conferències de la fira. Les ponències van ser tot un èxit d’assistència, destacant les de Núria Picas, que ens va parlar sobre seva experiència professional a les curses de muntanya, en Xavier Verdaguer, fisioterapeuta i divulgador científic i en Pep Marí, director del Centre d’Alt Rendiment de Barcelona.

La fira tanca les seves portes amb una bona participació, 5200 persones, i amb ganes de seguir treballant per poder portar a la ciutat una segona edició amb més novetats per poder fomentar la participació i implicació de la ciutadania.

 

 

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com