08/05/2018

Es suspèn la fira Family Experience

Comunicat oficial dels organitzadors de la fira Family Experience:​

Lamentem comunicar-vos que la primera edició de Family Experience, que s’havia de celebrar els dies 26 i 27 de maig, ha quedat suspesa. Des de l’organització ens hem vist obligats a prendre aquesta decisió, ja que no podíem garantir una presència prou important d’expositors ni d’activitats i, per tant, ens arriscàvem a que la fira no tingués el grau d’excel·lència que ens havíem fixat. Fa algunes setmanes vam fer un canvi de dates per evitar coincidir amb altres esdeveniments de l’àmbit familiar que podien restar afluència a la fira, però finalment no hem obtingut els resultats desitjats.

Continuarem treballant per fer realitat Family Experience l’any que ve i per fer arrencar el projecte amb les màximes garanties d’èxit. Per altra banda, des de l’organització volem agrair tot el suport rebut per part de Fira de Girona i de tots els expositors que han confiat en nosaltres durant els últims mesos.

 

Girona, 8 de maig de 2018

 

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com