26/02/2018

Els workshops, la novetat del #wasteinprogress supera totes les previsions de públic i de contingut

L’Ajuntament de Girona aposta per mantenir el Fòrum i emmirallar-se amb les iniciatives presentades.
L’Oktoberfest de Munic ha presentat el seu model de gestió de residus que els permet arribar al 90% de recollida selectiva.

El #wasteinprogress – Fòrum Internacional de Gestió de Residus ha tancat avui les portes després de superar totes les previsions de públic i de contingut de l’espai Workshop, la principal novetat d’aquesta segona edició. L’Ajuntament de Girona aposta per mantenir el Fòrum i vol emmirallar-se amb les iniciatives que s’hi presenten. Tortolì, a l’illa de Sardenya, i l’Oktoberfest de Munic han estat els dos últims casos d’èxit presentats, aquest últim explicant el seu model de gestió de residus, que els ha permès arribar al 90% de recollida selectiva.

La directora de la Fira de Girona, Coralí Cunyat, ha valorat com a “èxit total” la creació d’aquest espai per debatre i posar en comú diverses propostes. Durant els tres dies del Fòrum, celebrat a la Fira de Girona, 180 persones han participat en els sis Workshops que s’han organitzat, alguns dels quals han hagut d’ampliar l’aforament perquè algunes persones poguessin participar-hi com a oients.

El Fòrum, que és únic a escala mundial, ha assolit en aquesta segona edició els reptes que s’havia proposat en acabar la primera: “mantenir la qualitat de les potències i del coneixement sense preocupar-nos per créixer en nombre d’assistents, que aquest any n’han estat uns 350 a cada jornada”, segons ha apuntat Cunyat. Entre els participants hi ha hagut una important assistència d’empreses del sector del turisme -un 15%- encara que principalment el públic provenia d’administracions públiques, generalment de zones turístiques.

Llegir tota la nota aquí.

 

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com