25/10/2016

Els membres de la comunitat de la UdG podran entrar gratuïtament a les fires organitzades per Fira de Girona

Conscient de la importància de Girona com a ciutat universitària, la Fira signa un conveni amb la UdG per atraure públic jove a la Fira de Mostres.
Estudiants, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis rebran una invitació en presentar el carnet que els acredita com a membres de la comunitat universitària.

La Universitat de Girona tindrà, una vegada més, una presència destacada a la Fira de Mostres, un dels moments més importants de l’any pel que fa a la promoció de la institució entre la ciutadania. Al Palau de Fires de Girona, la UdG disposarà d’un espai de més de 30m2 on s’oferirà informació, entre d’altres aspectes, dels estudis de grau i de màster, serveis als estudiants, activitats culturals…etc.

El primer dia de la fira, el 28 d’octubre, la UdG ha organitzat accions per atraure l’atenció dels visitants, com ara una adaptació de l’espectacle sobre Shakespeare i Cervantes de l’Aula de Teatre titulat “Per Fires escolta el batec cultural de la UdG”. A més, la Càtedra FPdGi de Joves Emprenedors de la UdG lliurarà els premis Millor TFG Emprenedor. Finalment, en aquest marc, tindrà lloc una intervenció sorpresa relacionada amb el projecte Science Cities, una iniciativa de divulgació de la recerca liderada per la UdG amb la participació de set ajuntaments de la demarcació de Girona.

En aquesta ocasió, la Fira de Mostres vol atraure un públic més heterogeni i juvenil a través de nous escenaris, tallers, exposicions i serveis de formació. En total, hi haurà 385 expositors, que han contractat 11.922 m2 de superfície, un 14% més que al 2015. La fira durarà cinc dies i s’acabarà l’1 de novembre.

L’acord entre la Universitat de Girona i Fira de Girona per accedir gratuïtament a aquesta fira contempla també totes les altres iniciatives organitzades per Fira de Girona (no s’inclouen, per tant, les activitats impulsades per altres entitats tot i que les aculli el Palau de Fires de Girona).

 

 

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com