16/05/2017

Oncolliga Girona celebrarà el 26 de maig la 16a edició del sopar benèfic anual

L’any passat els professionals de l’entitat van atendre 1.764 persones i els voluntaris van fer 6.474 visites hospitalàries.

La Fundació Oncolliga Girona celebrarà el proper divendres 26 de maig al Palau de Fires de Girona la 16a edició del seu sopar benèfic anual. La trobada és un esdeveniment plenament consolidat en el calendari social de la ciutat de Girona que l’any passat, coincidint amb la celebració del 20è aniversari de l’entitat, va reunir més de 700 persones. Entre els assistents hi haurà personalitats de la política, de l’àmbit sanitari, del món cultural, empresarial i social, i també representants de moltes de les delegacions i voluntaris que donen continuïtat a l’entitat i que fan possible que cada any es puguin celebrar actes com aquest.

El sopar no solament contribueix de manera important a la recaptació de fons per continuar tirant endavant projectes de l’entitat, sinó que es converteix també en punt de trobada de totes aquelles persones que dia a dia ajuden a l’entitat. Aquest any la Fundació comptarà amb la col·laboració de la cantant Susanna Del Saz, que interpretarà diversos boleros, i del periodista Àngel Pons, que serà l’encarregat de conduir l’acte. Durant la vetllada es podran veure projeccions de videomapping preparades per Depalol Multimèdia i BTM expressament per a l’ocasió i al final de l’acte es rifaran diversos quadres cedits per la galeria El Claustre i particulars. El donatiu mínim per assistir al sopar és de 35 euros i totes aquelles persones que hi estiguin interessades es poden inscriure fins al dimarts 22 de maig trucant al 972 22 49 63.

Més informació aquí

 

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com