24/05/2017

El Saló Girocòmic 2017 triplica l’espai i durarà 4 dies

Aquesta nova edició, que es celebrarà del 12 al 15 d’octubre incorpora espais dedicats al gaming, els jocs de taula, tallers i a l’entreteniment.
El cartell d’aquesta segona edició és obra de l’il·lustrador Xavier Felip.

La segona edició de Girocòmic – Fira del còmic i l’entreteniment de Girona, es celebrarà els dies 12, 13, 14 i 15 d’octubre de 2017 i triplicarà el seu espai en relació a l’edició anterior.

Com a novetat s’hi dedicaran espais als jocs de taula, als videojocs i als tallers divulgatius, que se sumaran a les exposicions, la zona infantil i la sala de projeccions de l’anterior edició. Al llarg d’aquests 4 dies, també hi haurà la visita de diferents autors, dibuixants i experts del món del còmic, que participaran en nombroses activitats, com conferències i taules rodones, signatura de
llibres i dibuix en directe. En el mateix recinte també hi haurà una zona dedicada als fanzines i obres d’autoedició.

Girocòmic també ha entrat a formar part del programa de suport a les fires del llibre de Catalunya que impulsa el Servei de Biblioteques amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i que porta les biblioteques públiques a comprar títols a les fires que se celebren a Catalunya. El Servei aposta per un projecte que beneficia d’una banda a les fires, atès que se’ls garanteix una quantitat d’ingressos addicional; i de l’altra a les biblioteques, que poden ampliar el seu fons adquirint-hi les novetats exposades.

El cartell del Girocòmic 2017 és obra de l’il·lustrador gironí Xavier Felip (Grafixcat) que obre la porta a una col·lecció de cartells d’autor que any rere any donarà imatge a les diferents edicions de Girocòmic.

Girocòmic – Fira del còmic i l’entreteniment de Girona és organitzada per Incatis i compta amb el suport de Panini, l’Ajuntament de Girona, el Patronat de Turisme – Girona Costa Brava i la col·laboració d’entitats i associacions com l’Aula Manga de la Universitat de Girona, Via Lúdica, JugarxJugar, la Cooperativa Abacus i la Llibreria 22 de Girona, entre d’altres.

A través de la web, que s’anirà actualitzant a mesura que s’acosti l’esdeveniment, es podrán conèixer totes les novetats, activitats que s’incorporin al programa, signatures d’autors, compra d’entrades anticipades o bé contractar un espai com a expositor.

www.firadelcomic.cat/girocomic

Per a més informació contactar amb:
Aleix Freire afreire@incatis.cat / Lluís Bofill llbofill@incatis.cat
Tel. 972 21 32 34

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com