08/02/2017

El Fòrum #wasteinprogress tindrà continuïtat a Girona vist l’èxit de la primera edició i per demanda del sector

El Fòrum Internacional de Gestió de Residus Municipals ha aplegat al Palau de Fires de Girona una mitjana de 400 persones diàries entre el 6 i el 8 de febrer.

Adelaida, Sanremo, Cardiff i Anvers han estat avui les darreres ciutats en presentar els seus casos d’èxit en recollida selectiva a l’escenari Ciutats in Progress.

La primera edició del Fòrum Internacional de Gestió de Residus Municipals, #wasteinprogress, que s’ha fet al Palau de Fires de Girona del 6 al 8 de febrer, ha tancat amb èxit i ha aconseguit satisfer les expectatives del sector. Cada dia han passat pel Fòrum més de 400 persones i s’han programat més de seixanta reunions entre assistents i ponents a l’espai de networking Agenda Oberta. El Fòrum tindrà continuïtat però cal decidir la periodicitat. Segons els organitzadors, s’ha aconseguit l’objectiu que perseguia el Fòrum: posar en contacte les empreses, les administracions i els tècnics especialitzats per analitzar i debatre conjuntament diverses solucions innovadores i efectives en la recollida de residus municipals.

La directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat, ha dit que “ha estat un orgull haver organitzat aquest esdeveniment. Això és el que volem que sigui Fira de Girona. El #wasteinprogress ha estat una demostració de les moltes coses que poden passar al Palau de Fires. També estem molt contents de l’alta assistència que ha tingut”. Cunyat ha avançat que hi haurà una segona edició i ha dit que “ens ho estan demanant els mateixos participants. Hem de decidir la freqüència, cada quan es farà. El que està clar és que caldrà mantenir el nivell d’aquesta primera edició o fins i tot superar-lo. És un repte”.

Llegir més aquí

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com