22/11/2017

El Fòrum Gastronòmic Girona tanca amb un nou èxit de públic i una gran satisfacció de les empreses participants

Més de 25.000 persones han visitat el recinte firal al llarg de les tres jornades que ha durat el certamen

S’ha anunciat que la propera edició de Fòrum Gastronòmic Girona serà el 18, 19 i 20 de novembre del 2018

Una fira plena i els espais d’activitats a vessar. Aquesta ha estat la tònica de les tres intenses jornades de Fòrum Gastronòmic Girona, en una edició que ha crescut més d’un 30% respecte a l’edició del 2015, i per on hi ha passat més de 25.000 visitants.

Aquesta tarda en roda de premsa, els directors de l’esdeveniment, Pep Palau i Jaume von Arend, juntament amb primera Tinenta d’Alcaldia de l’Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana, han fet una més que positiva valoració final del Fòrum.

Jaume von Arend ha destacat la gran satisfacció per part dels expositors, tant els antics i fidels que exposen al Fòrum any rere any, com els nous que per primera vegada han volgut apostar per l’esdeveniment, el qual s’ha consolidat com una gran plataforma de promoció. Les empreses també han pogut fer negoci i tancar nombrosos tractes comercials, especialment a nivell internacional, gràcies a les missions inverses en les que hi ha participat compradors procedents de països nòrdics interessats en els productes presents en el Fòrum.

Von Arend també ha volgut remarcar que la fira és la més gran que existeix en un tipus d’esdeveniment com aquest, on hi ha representats tots els sectors del foodservice i l’hosteleria. En total, més de 250 empreses. A més, ha destacat que l’espai firal ha estat en tot moment molt dinàmic, ja que al llarg de les tres jornades els propis estands no han deixat d’oferir activitats.

Llegir tota la nota aquí

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com