23/10/2018

El Fòrum Gastronòmic Girona 2018 presenta les seves novetats a Barcelona

L’acte, celebrat a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, ha comptat amb l’assistència d’un centenar de persones, entre xefs, representants del sector i periodistes.

Del 18 al 20 de novembre, Girona tornarà a ser l’epicentre de la gastronomia amb la celebració del Fòrum Gastronòmic, que s’ha presentat avui dilluns a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona davant d’un centenar de persones entre les que hi havia expositors, cuiners, premsa i representants del sector. Jordi Laball, membre del Departament de Comunicació i Relacions Externes de Damm, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als assistents afirmant que “el Fòrum és una gra oportunitat per donar a conèixer els seus poductes”.

Tot seguit, Jaume von Arend, codirector de Fòrum Gastronòmic, ha recordat que el Fòrum torna a Girona per setena vegada, i que, “en aquests moments, el 97% d’espai expositiu de la fira ja està contractat”, el que pronostica que, com l’any passat, “aquesta serà una altra edició de rècords”. I és que, el 75% dels expositors repeteixen, “la qual cosa demostra la fidelitat de les empreses que confien, any rere any, en l’esdeveniment per donar-se a conèixer i promocionar-se”. Von Arend ha explicat que “és una fira en la que trobarem les millors empreses del sector Foodservice, des d’empreses d’equipaments, serveis i distribució fins a productors del sector primari i l’artesania alimentaria”. A més, ha afegit, que “és una fira amb vocació internacional on s’organitzen missions comercials en les que participen compradors de Polònia interessats en els productes exposats”.

Així mateix, von Arend ha anunciat una de les novetats d’enguany: els premis Incit’up, atorgats pel Clúster Foodservice, que són “els primers premis d’innovació d’startups del sector alimentari i/o gastronòmic”. Aquests guardons se sumen als InnoFòrum, -patrocinats per la Cambra de Comerç de Girona- que aquest any tornaran a premiar la innovació en la gastronomia en tres categories: producte innovador, packaging més creatiu i gust més original.
També ha destacat que “el Fòrum aposta clarament per la sostenibilitat, amb mesures que potenciïn el reciclatge i l’absència de malbaratament, i per descomptat, no ens oblidem de dos aspectes essencials del Fòrum Gastronòmic, que són l’intercanvi de coneixement i un programa d’activitats excepcional”.

Llegir tota la nota aquí

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com