11/10/2016

El Firatast, l’Interquilt i el Girocòmic sumen 17.000 entrades

L’organització destaca la bona acollida i èxit d’assistents en la primera edició del Girocòmic.

El triplet de fires amb entrada única programat per primer cop aquest cap de setmana al recinte firal del Palau de Fires i que reagrupava el Firatast, l’Interquilt i la primera edició del Girocòmic ha sumat prop de 17.000 entrades. Jami Matamala, gerent de l’empresa Incatis, que s’ha encarregat d’aquesta organització, considera que s’ha aconseguit l’efecte buscat de crear sinergies entre els tres esdeveniments, i que la fórmula s’haurà de mantenir per a les pròximes edicions. Amb tot, d’entre les tres fires, Matamala indica que la que, amb tota probabilitat, ha quedat més beneficiada és la més reconeguda, el Firatast: “L’Interquilt i el Girocòmic tenen els seus públics més propis, però és evident que el Firatast amb la seva oferta gastronòmica atrau també els assistents dels altres esdeveniments, perquè la temàtica del menjar agrada tothom.” Tot i això, el gerent d’Incatis recalca que l’aspecte més destacable del cap de setmana és la bona acollida que ha tingut la primera edició del Girocòmic, dedicat exclusivament al món del còmic. A l’organització, li ha sorprès la quantitat i qualitat del públic (un públic interessat i coneixedor de la temàtica), que ha vingut pel còmic. “Hem tingut ofertes d’entitats i col·lectius per participar en pròximes edicions, amb les quals a hores d’ara ja podríem triplicar la superfície que teníem per a la primera edició”, hi afegeix Matamala.

Al costat d’aquesta estrena, la fira de degustació Firatast enguany ha arribat a la 23a edició, i el saló Interquilt, dedicat a l’oci creatiu i que constitueix un espai lúdic per als amants de les labors i les manualitats, ha celebrat la sisena edició amb l’aportació d’exposicions d’artistes internacionals i les últimes tendències europees.

Font: El Punt Avui

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com