05/02/2018

District 21 tanca una primera edició amb 12.200 visitants

District 21 deixa enrere el FiraRebaixa assolint els reptes que es van plantejar en la comissió d’expositors de fa un any

La fira District 21 s’ha estrenat amb una primera edició de 4 dies de durada que ha aglutinat una extensa oferta de productes i programació d’activitats musicals i d’animació infantil. Un total de 12.200 visitants han vingut a veure la nova fira per gaudir dels espectacles i realitzar les seves últimes compres de la temporada d’hivern.

La directora de la Fira, Coralí Cunyat, afirma que “els objectius d’establir una nova imatge i un nou format s’han assolit i han generant un bon impacte entre el públic assistent; estem molt contents de com s’ha materialitzat el projecte que hem anat treballant al llarg de l’any i molt il·lusionats veient que District 21 ha agradat i ha encaixat entre el públic.“ Així mateix, ha volgut destacar la creació d’una plaça central amb l’escenari que ha acollit els concerts i el servei de cafeteria simulant un nou districte comercial de la ciutat on els assistents no només podien venir a fer les seves compres, sinó també a escoltar música en directe i prendre alguna cosa.

Pel que fa als botiguers, la valoració envers el canvi ha estat positiva i més del 50% ja han confirmat que tornaran a repetir l’any vinent. Després del darrer FiraRebaixa, es va crear una comissió de comerciants entre els expositors per posar en comú noves propostes de cara a futures edicions, que van derivar en el canvi d’imatge radical, la programació d’activitats, la creació d’una zona exclusivament d’esports i la recuperació del primer cap de setmana de febrer. “Hem superat de manera positiva el repte que ens vam plantejar l’any passat, que era tancar la carpeta del FiraRebaixa i obrir-ne una de nova amb el District 21“, afegeix Cunyat.

De cara a la propera edició, explica que s’ha de polir el producte i continuar treballant en el marc de la comissió de seguiment dels expositors. “Precisament, el model de la zona Pop-Up Sport ha funcionat, i un dels futurs reptes seria el de replicar-lo amb altres sectors de producte habitualment no presents a la fira”, conclou.

Han estat 4 dies de descomptes i oportunitats en moda per a home, dona, infantil, sabateria, llenceria, llar, òptica, joieria i esports, tot plegat amenitzat amb música en directe amb artistes com Mazoni o Paula Valls i activitats pels més petits.

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com