15/01/2018

Dino Expo XXL porta el món juràssic a Girona

El cap de setmana del 20 i 21 de gener, el Palau Firal acull una exposició itinerant amb més de 80 peces sobre el període juràssic

L’associació Prehistoric Tour Parc Juràssic és la impulsora del projecte conegut com Dino Expo XXL, una exhibició itinerant que inclou més de 80 dinosaures on els visitants aprenen sobre cadascuna de les espècies convertint la ruta en una vivència educativa.

Els dies 20 i 21 de gener, al Palau de Fires de Girona es podran veure espècies com triceratops, protoceratops, estegosaures, diplodocus o el famós tiranosaure rex a escala real. L’exposició permetrà descobrir quins eren els seus hàbits, la seva alimentació i perquè van desaparèixer del planeta.

Aquest esdeveniment didàctic i lúdic permet al públic conèixer amb detall el món en què van néixer els dinosaures amb rèpliques dels animals de fins a 12 metres d’alçada i mecanismes de so i moviment per dotar-los del màxim realisme. A més, l’exposició es divideix en diversos episodis de manera que els visitants poden tenir una visió espai-temporal de l’era dels dinosaures: “Inici de la Vida”, “Paleontologia. El descobriment dels Fòssils”, “El món dels dinosaures” i “La Fi dels Dinosaures”.

Un destacat equip de paleontòlegs i experts en éssers prehistòrics, extingits fa 65 milions d’anys, són els responsables d’aquesta exposició que promou la conscienciació de nens i adults en la cura del nostre planeta i en donar exemple de com els dinosaures van viure durant milions d’anys en harmonia amb la natura.

Els gegants de l’Era de Gel

Els mamífers de l’Era Quaternària, més coneguda com a Era de Gel, també fan la seva aparició amb més de 10 rèpliques de mamuts, rinoceronts, tigres dents de sabre i homes de neandertal. L’objectiu és invitar al públic a traslladar-se a l’Era Glacial per aprendre més coses d’aquest episodi de la història del planeta.

Zona infantil

Per als més petits hi haurà la Kids Zone, un espai dividit en diversos apartats: un sorral per buscar fòssils, una zona de dinosaures amb els que es pot jugar i tocar per fer-se fotografies i una botiga de marxandatge sobre l’exposició.

L’horari de Dino Expo XXL serà de 11 a 22h ininterrompudament i el preu serà de 9 euros pels adults i 7 euros pels nens de 2 a 12 anys.

Més informació a http://www.dinosaurios-expo.es/

Contacte de premsa:

Jose Maria Canal
Telf.: 691 544 904
E-mail: jm.expodinosaurios@gmail.com

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com