28/10/2017

Comença la 56a edició de la Fira de Mostres

Enguany hi participen 397 expositors de diversos sectors com alimentació, motor, indústria, tecnologia, decoració, construcció, turisme, serveis i emprenedoria.

Aquest matí ha quedat inaugurada la 56a edició de la Fira de Mostres de Girona, que es podrà visitar fins al dimecres 1 de novembre de 10h a 20h al Palau de Fires de Girona. Els visitants tindran l’oportunitat de veure i conèixer empreses gironines i d’altres punts del territori que presentaran els seus productes i novetats a la fira, a més de participar en diverses activitats que els expositors han preparat. La Fira de Mostres és una de les principals fires multisectorials de Catalunya i aglutina diversos sectors com alimentació, motor, indústria, tecnologia, decoració, construcció, turisme, serveis i emprenedoria.

A la inauguració que ha tingut lloc aquest matí a les 10h, han assistit diverses autoritats, entre elles el president del comitè executiu de la Fundació Fira de Girona i president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, qui ha destacat que “és un motiu d’orgull” el creixement en número d’expositors respecte l’any passat (un 3%), ja que considera que és “senyal de la confiança que dipositen en la fira els empresaris”. Espadalé ha fet balanç de l’activitat empresarial i econòmica a les comarques gironines i ha afirmat que “hem aconseguit superar els anys més delicats de la crisi econòmica” i confia en que amb les mateixes eines que ho han permès, “audàcia, compromís, talent, cooperació i feina ben feta”, es puguin superar les incerteses actuals.

Llegir tota la nota aquí.

 

 

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com