22/07/2016

CaixaBank i la Fira de Girona renoven el seu acord per a potenciar l’activitat firal al territori

El president del Comitè Executiu de Fira de Girona i el director territorial de CaixaBank a Catalunya destaquen l’important paper que tenen els certàmens firals en la dinamització de l’economia gironina.

CaixaBank patrocina les fires més rellevants que se celebren a la ciutat, amb una presència destacada a la Fira de Mostres que s’inaugura el 28 d’octubre.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i el president del Comitè Executiu de Fira de Girona, Domènec Espadalé, han signat la renovació de l’acord de col·laboració mitjançant el qual l’entitat financera esdevé patrocinadora principal de les fires que s’organitzen des de Fira de Girona.

El conveni preveu la col·laboració de CaixaBank en els certàmens FiraRebaixa, ExpoJove, Tot Nuvis, la Pista de Gel que s’instal·la al Palau de Fires durant les festes de Nadal i la Fira Industrial, Agrícola i Comercial –Fira de Mostres-, que se celebrarà del 28 d’octubre a l’1 de novembre i en la qual CaixaBank tindrà una presència destacada.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que l’acord de col·laboració amb la Fira de Girona “és una mostra del compromís de l’entitat amb les comarques gironines i el seu suport als sectors econòmics, dels quals la Fira n’és un dels principals exponents”. Masana ha elogiat el paper que juga l’activitat firal com a element actiu de dinamització de l’economia del territori.

El president del Comitè Executiu de Fira de Girona, Domènec Espadalé, per la seva banda, ha agraït la col·laboració de patrocinadors com CaixaBank que des de fa anys ha demostrat el seu compromís amb la institució per impulsar-la com a motor econòmic de les comarques gironines.

 

 

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com