20/11/2017

Arrenca una nova edició de Fòrum Gastronòmic Girona amb gran afluència de públic

El premi Cuiner de l’Any se l’ha endut Albert Mendiola del restaurant La Marimorena de Sant Boi de Llobregat
Aquest diumenge ha arrencat una exitosa nova edició de Fòrum Gastronòmic Girona que s’allargarà fins dimarts 21.

A les 10 del matí ha obert portes el recinte firal que enguany ha crescut més d’un 30% respecte l’edició de 2015 i que compta amb més de 250 empreses dels sectors de la distribució, la producció d’aliments i begudes, el foodservice o l’equipament i la maquinària, entre d’altres. Durant tot el dia la fira ha estat molt concorreguda.

A les 12 ha tingut lloc la inauguració oficial que ha comptat amb la presència de l’Alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, el President de la Diputació de Girona, Pere Vila, així com d’altres autoritats. La comitiva ha fer un recorregut pel recinte acompanyats pels directors de l’esdeveniment, Pep Palau i Jaume von Arend.

Pel que fa les activitats, aquesta primera jornada ha comptat amb una matinal a l’Auditori on els cuiners gironins Pere Planagumà (Rom), Xavier Franco (Les Magnòlies), Mateu Casañas (Compartir), i Joan Carles Sánchez (Es Portal) han estat els protagonistes. Joan Roca, del Celler de Can Roca, ha estat l’encarregat de clausurar les sessions de l’Auditori d’aquest primer dia, amb una sala totalment plena.

Pels tallers, que han comptat amb una gran ocupació, hi han passat Iago Pazos i Marcos Cerqueiro (Abastos) o el londinenc Isaac Mchale (The Clove Club). També hi ha hagut activitats dolces com les de Damian Allsop (Celler de Can Roca) o les de Lluís Costa (Vallflorida), a més de la coctaleria dolça de Xano Saguer, Jordi Butrón i Javier Caballero (Espai Sucre).

Veure tota la nota aquí

 

 

Associats a
© Fira de Girona
Palau de Fires. Pg. de la Devesa, 34 - 36. E-17001 GIRONA - Tel +34 972 419 100 - Fax +34 972 208 974 - info@firagirona.com